smk111 Napisano 5 Października 2013 Share Napisano 5 Października 2013 Witam, mam problem otóż jak sklejałem drugą połówkę kadłuba wyleciał mi nadmiar kleju na plastik i zaschnął, nie mam pojęcia jak to bezpiecznie usunąć. Druga sprawa to kalkomania czy mam używać coś jeszcze do niej prócz wody żeby lepiej do plastiku się przylepiły ? Prosiłbym o pomoc ponieważ jestem początkującym i zrobiłem strzał w kolano kupując jako pierwszy model Revell 1:72 b17f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 5 Października 2013 Share Napisano 5 Października 2013 zaschnięty klej z kadłuba usuniesz za pomocą drobnych papierów ściernych, po prostu szlifując. Co do kalek to bardzo fajne są specyfiki Microscale Sol i Set Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smk111 Napisano 5 Października 2013 Autor Share Napisano 5 Października 2013 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi