Kriston Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Witam, Chciałem przedstawić model Mardera III H firmy Tristar w malowaniu z frontu wschodniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Jest spoko, ale trochę mocniejszy wash by mu chyba nie zaszkodził . I proponuję robić foty przy bardziej jednolitym oświetleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 9 Października 2013 Autor Share Napisano 9 Października 2013 Dzięki za komentarze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Października 2013 Share Napisano 9 Października 2013 Fajny potworek Bardzo mi się podoba kamuflaż - malowałeś z ręki czy maskowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 9 Października 2013 Autor Share Napisano 9 Października 2013 Kamuflaż z ręki, nie obyło się bez poprawek, ale efekt chyba jest zadowalający, nie do końca jeszcze "czuję" aerograf, myślałem żeby zmienić dyszę z 0,2 na 0,15 ale nie wiem czy jest sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 Czy nowa dysza coś da? Wyszło dobrze. Możesz przybliżyć jak malowałeś kamo aerografem ( ciśnienie, jaka konsystencja farby, z jakiej odległości malowałeś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 19 Października 2013 Autor Share Napisano 19 Października 2013 Możesz przybliżyć jak malowałeś kamo aerografem ( ciśnienie, jaka konsystencja farby, z jakiej odległości malowałeś). Ciśnienie 2 bar malowane z odległości ja wiem 5cm ? farba mocno rozcieńczona, konsystencja mleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi