Kriston Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Witam, Chciałem przedstawić model Mardera III H firmy Tristar w malowaniu z frontu wschodniego. Cytuj
Zekar Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Jest spoko, ale trochę mocniejszy wash by mu chyba nie zaszkodził . I proponuję robić foty przy bardziej jednolitym oświetleniu. Cytuj
Kriston Napisano 9 Października 2013 Autor Napisano 9 Października 2013 Dzięki za komentarze ;) Cytuj
Desaxe Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 Fajny potworek Bardzo mi się podoba kamuflaż - malowałeś z ręki czy maskowałeś? Cytuj
Kriston Napisano 9 Października 2013 Autor Napisano 9 Października 2013 Kamuflaż z ręki, nie obyło się bez poprawek, ale efekt chyba jest zadowalający, nie do końca jeszcze "czuję" aerograf, myślałem żeby zmienić dyszę z 0,2 na 0,15 ale nie wiem czy jest sens. Cytuj
Mierzu Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 Czy nowa dysza coś da? Wyszło dobrze. Możesz przybliżyć jak malowałeś kamo aerografem ( ciśnienie, jaka konsystencja farby, z jakiej odległości malowałeś). Cytuj
Kriston Napisano 19 Października 2013 Autor Napisano 19 Października 2013 Możesz przybliżyć jak malowałeś kamo aerografem ( ciśnienie, jaka konsystencja farby, z jakiej odległości malowałeś). Ciśnienie 2 bar malowane z odległości ja wiem 5cm ? farba mocno rozcieńczona, konsystencja mleka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi