lesiuu85 Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2013 MAN TGX XLX + KRONE. MERCEDES ACTROS MP 3 L + GLASS TRAILER. MERCEDES SK + KASSBOHRER. SCANIA R HIGHLINE STEAMLINE + LAMBERET. WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiuu85 Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2013 SCANIA 144L TOPLINE + SCHMITZ CURTAIN. RENAULT MAJOR 390 + FELDBINDER. RENAULT MOJOR 310 + FELBINDER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiuu85 Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2014 VOLVO FH I DAYCAB + BENALU. MAN TGS LX + FELDBINDER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Volvo piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiuu85 Napisano 28 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2014 MERCEDES ACTROS MP I L + FLIEGL. RENAULT PREMIUM PRIVILEGE + KRONE PROFI LINER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiuu85 Napisano 7 Lutego 2014 Autor Share Napisano 7 Lutego 2014 Witam!!! Namęczyłem się z chlapaczami , a tu nagle trafiła się okazja i udało się tanio kupić 40 sztuk chlapaczy SCHMITZ CARGOBULL oryginalnych Herpy ,teraz znajść jeszcze krone i było by super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Fajną i sławną masz kolekcję A przy okazji witam panów( Olaf ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syzmond Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Czy mi się wydaje , że to twoja kolekcja została pokazana w trailer magazine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek216 Napisano 10 Lutego 2014 Share Napisano 10 Lutego 2014 ja widziałem w polski traker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiuu85 Napisano 6 Marca 2014 Autor Share Napisano 6 Marca 2014 Dzięki Panowie.Tak prezentował swoją kolekcje na stronach,,TRAILER MAGAZINE,, i ,,POLSKI TRAKER,, a w kwietniu będę na stronach ,,CIĘŻARÓWKI,,. Ostatnio nic nie prezentuje bo mało kupuje nowych modeli, bardziej teraz poświęcam czas na upiększaniu ich. Wszystkie dostały nowe chlapacze,wszystkim również zamontowałem tablice rejestracyjne, jeszcze tylko zostało zamówić kalki na naczepy i będzie ok. Dziś zaprezentuje dwa DAF-y ,których Herpa nie raczyła wyprodukować, co DAF-a XF95 i DAF-a 95XF to jeszcze raz DZIĘKUJĘ koledze ,,TONITO,, za pomoc w ich zdobyciu, a jeśli chodzi o DAF-a euro6 to oczywiście WSI no nie jest taki zły,skoro niema nic lepszego to chociaż tego warto mieć. POZDRAWIAM. DAF 95 XF SPACE CAB + KEMPF. DAF XF 95 SPACE CAB + KEMPF. DAF XF 116 EURO 6 SUPER SPACE CAB + SCHMITZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiuu85 Napisano 19 Marca 2014 Autor Share Napisano 19 Marca 2014 MAN TGX XXL EURO 6 + FOODTANK. MERCEDES SK EUROCAB + KASSBOHRER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiuu85 Napisano 25 Marca 2014 Autor Share Napisano 25 Marca 2014 MAN TGA XXL + SCHMITZ S.OK. SCANIA 124 L TOPLINE + SCHMITZ DRY & SAFE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Ja cież kręcę! Ile cię ta kolekcja wyniosła? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiuu85 Napisano 27 Marca 2014 Autor Share Napisano 27 Marca 2014 DAF XF 105 SUPER SPACE CAB + SCHMITZ S.KO. VOLVO FH II GLOBETROTTER XL + SOMMER HAMBURG SUD 20ft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi