karambolis8 Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Cześć. Czy ktoś coś wie o tym modelu? Doczekać się go nie mogę, aż natrafiłem na taki boxart, ale żadnych dodatkowych informacji w sieci nie mogę znaleźć... Cytuj
Teusz Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Po wyszukiwaniu obrazem w google natknąłem się na jakąś rosyjską stronę gdzie jest napisane ,że ten model to jakieś stare Italeri http://www.anhelix.narod.ru/hind.htm Cytuj
Ostach Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Niech ta cała Zvezda zrobi Mi-24 w 1:48 na poziomie takim jak w 72. To będzie piękny dzień... Cytuj
karambolis8 Napisano 5 Listopada 2013 Autor Napisano 5 Listopada 2013 A to lipa z tą italerką :/ Może kiedyś jeszcze go zrobią... Ostatecznie przeróbka nie jest zbyt trudna. Cytuj
karambolis8 Napisano 5 Listopada 2013 Autor Napisano 5 Listopada 2013 W tej wersji działko ma śmieszne zakończenie luf w "lejek" Nie widziałem czegoś takiego w pudle. Trzeba te końcówki samemu dorobić. Ogólnie, przeróbka trudna nie jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi