artoor_k Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Cześć! Po wielokrotnym przeczytaniu wątków z warsztatami samolotów F-14 w moim zepsutym przez SF umyśle powstał taki zamysł. Przedstawiam znany z serialu "Battlestar Galactica" model myśliwca Viper Mk VII w jednym z najbardziej charakterystycznych malowań F-14. Malowany gównie farbami Vallejo. Brudzony również powyższymi oraz olejnymi i emaliami Humbrol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 O frak! Pasuje mu to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Spadkobierca F14 pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Klimat bardzo mi bliski, serial lubiłem więcej takich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Świetny pomysł Wykonanie też przyjazne dla oka. Jedynie czerwone krawędzie klap podwozia się rozlazły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 6 Listopada 2013 Autor Share Napisano 6 Listopada 2013 O frak! Pasuje mu to! Nieskromnie przyznam , że też tak sądzę Spadkobierca F14 pełną gębą Cieszę się, że się podoba Klimat bardzo mi bliski, serial lubiłem więcej takich! W najbliższym czasie Revell wypuszcza X-winga w skali 1:30. Na pewno powstanie w niestandardowym lub wręcz tym samym malowaniu Świetny pomysł Wykonanie też przyjazne dla oka. Jedynie czerwone krawędzie klap podwozia się rozlazły... Dzięki Krawędzie poprawię, nie zauważyłem tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi