tu_es Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Witam, przedstawiam dzisiaj moją pierwszą dioramkę / podstawkę ? Wszystko oprócz cegiełek, hełmu i karabinów oraz plakatów propagandowych - wykonane własnoręcznie z dostępnych mi materiałów. Zdjęcia lekko ciemne - brak jasnego miejsca na zdjęcia. Przedstawia M-12 155 mm GMC w Listopadzie 1944r. w Niemczech (Kornelimünster). Proszę o opinie i porady co ulepszyć, poprawić. Dojdzie jeszcze figurka wojaka, ale to dopiero trzeba zamówić P.S. Te ślady na ścianach to robota dzieci Zbliża się remont wielkimi krokami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vargien Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Witaj, jak na pierwszy raz jest całkiem nieźle Jedynie co mi się nie podoba to ten złamany słup(samo miejsce złamania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 12 Listopada 2013 Autor Share Napisano 12 Listopada 2013 Za równe cięcie? Myślę, że mogę tę część słupa trochę zdemolować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
war_men Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 myślę że koledze chodzi o miejsce złamania,na zdjęciu widać jak wygląda słup złamany który stał od 36 roku a złamany w dniu zrobienia zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi