Masserati Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Witam Dawno mnie tu nie było, a pamiętam, że 2 projekty jeszcze nie skończone Hehe, rozpoczynam kolejny samolocik (Tak, tak kolejny japoniec ) Na warsztat wpadł model od tamiya (Gadzina się schowała i niedawno wyszła!) W modelu pokuszę się o coś nowego, coś czego nigdy nie robiłem, a mianowicie będę dorabiał róże przewody i duperele, ale nie liczcie, że będzie to jakiś super-mega efekt Są to moje początki z jakimkolwiek dorabianiem, więc nic nie obiecuję. Z góry przepraszam za jakość zdjęć, ale mam strasznie słabe oświetlenie. Sama sesja zdjęciowa trwała ok. 10 min po czym wybierałem najlepsze zdjęcia. Moje kombinowanie z drucikami przy silniku (Wiem, brakuje czterech, ale już nie miałem siły ) Zaszpachlowałem ślady po wypychach, odciąłem spod siedzenia rzeczy do ustalania pozycji w jakiej przykleić (Siedzenie w oryginale trzyma się w 4 punktach na tylnej ścianie(?), a w modelu jest przyklejane do podłogi ) I takie porównanie skali "Szory" 1/32 "Czorny" 1/48 Do zobaczenia jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Moje ulubione klimaty więc przysiądę się i popatrzę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi