Gość Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Wygląda na to,że ma "ruchome" klapy (?) Chętnie bym go widział u siebie na półce ale 102$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Panowie OK nie mało ale czy wasz czas nie kosztuje więcej macie do wyboru dwa modele Vacu Pana Janusza Brożka i Brazyljskie rozwinięcie tego samego modelu w żywicy. Nie miałem brasiliery w ręku a więc nie mogę na podstawie zdjęć tej jakości nic powiedzieć , ale? należy zwrócić uwagę na owiewki osłon podwozia i tył kadluba za zakotwiczeniem statecznika pionowego oba miejsca symetria i wygięcie kadłuba wada formy przy wacu nie wzoru . Jeżeli brasil jest konwertowaną kopią to będzie posoiadał te same wady. Ja w 72 nie startuję. Może zrobię dla się . Tomasz Bilkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi