Jumo Napisano 30 Listopada 2013 Share Napisano 30 Listopada 2013 Długo zastanawiałem się czy umieścić na forum galerię tego modelu . Jest z serii "wakacyjnych" zabijaczy czasu i nie specjalnie wydaje mi się hmmm ....dopieszczony . Abstra:bip:ę od merytorycznych błędów gigantów typu koła w formie uroczych walców jak w Ferrari 410 , po prostu jakoś czego mi brakuje . Może szanowne grono podpowie bo jakoś koncept mi się skończył . Co do samego modelu praktycznie jak większość produktów Revella w tej skali - "samosklejalny". I tyle można powiedzieć o nim dobrego . Zapraszam do oglądania , komentowania każda Wasza uwaga będzie dla mnie cenna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 30 Listopada 2013 Share Napisano 30 Listopada 2013 Ciekawy model. Bardzo mi się podoba. Co można by było zrobić to może jakieś zacieki rdzy z uchwytów na wieży, okopcenia lufy i jakaś podstawka. Na pewno ożywiłaby model. Merytorycznie to jestem noga,wiec nie pomogę. No ale plus za tę skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2013 Ciekawy model. Bardzo mi się podoba. Co można by było zrobić to może jakieś zacieki rdzy z uchwytów na wieży, okopcenia lufy i jakaś podstawka. Na pewno ożywiłaby model.Merytorycznie to jestem noga,wiec nie pomogę. No ale plus za tę skalę. Dziękuję cieszę się że się podoba. No właśnie z tymi zaciekami to tak chyba nie bardzo , myślałem o tym ale w końcu to pojazd pustynny więc chyba nie bardzo . Ale dziękuję za zainteresowanie i próbę pomocy . Chyba jedyne co uatrakcyjni ten model to jakaś winietka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi