Wiktak Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 (edytowane) Witam! Kupiłem Avie S-199 (model ma około 30 lat) Jak otwożyłem pudełko to mnie zamurowało, wypraski są z białego plastiku, są o niebo leprze od modeli mastercraftu. Już jestem po zakupach farbek, i tylko czekam na zdejmowanie gipsu z ręki ;) mam nadzieje , że w środę będe sklejał model ;) W tym temacie zamiszcze krótkie notatki i zdjęcia z budowy ;) [/img] Edytowane 23 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 22 Września 2007 Autor Share Napisano 22 Września 2007 Czy mógłby mi ktoś załatwic zdjęcia Avii?? prawdziwe real foto lub swojego modelu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 (edytowane) Czy mógłby mi ktoś załatwic zdjęcia Avii?? prawdziwe real foto lub swojego modelu?? Kliknij tutaj Używanie google'a naprawdę nie boli Edytowane 27 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 22 Września 2007 Autor Share Napisano 22 Września 2007 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 Ortografia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 26 Września 2007 Autor Share Napisano 26 Września 2007 Wczoraj zrobiłem kilka żeczy , lecz dziś się zaczyna prawdziwe modelowanie Oto moja wczorajsza praca: Pomalowałem śmigiełko , bombę , itp. kabinę Oraz skleiłem i pomalowałem podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 27 Września 2007 Autor Share Napisano 27 Września 2007 (edytowane) Wczoraj i dzisiaj troszkę pracowałemi są tego efekty Edytowane 28 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 27 Września 2007 Autor Share Napisano 27 Września 2007 (edytowane) Edytowane 28 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 27 Września 2007 Autor Share Napisano 27 Września 2007 Zdjęcia są dosyc słabe , ale jak skończe model to zrobie pare zdjęc lustrzanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Zdjęcia są dosyc słabe , ale jak skończe model to zrobie pare zdjęc lustrzanką Te zdjęcia są tak kiepskie że w zasadzie powinienem je usunąć... I tu moja prosba do Ciebie i do innych, nie umieszczajcie tak słabych zdjęć, na których dosłownie nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 28 Września 2007 Autor Share Napisano 28 Września 2007 Czy ktoś wie jak się otwiera owiewka w AVII?? Chciałbym ją zrobic z otwartą owiewką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Chyba jak w Messerze 109 (mogę się mylić) ale to chyba to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 29 Września 2007 Autor Share Napisano 29 Września 2007 Dziękuję Dziś miałem troszkę czasu więc kontynuowałem prace. Prawidłowa owiewka zepsuła mi się , więc musiałem ją zastąpic owiewką ze starego(złomowanego) modelu. -troszkę szlifowania i efekt dobry Owiewkę przeciołem , tak żeby klapa była otwarta(jak sugerował kolega po fachu - otwarta na prawo) a przednią częśc owiewki przykleiłem. Oczywiście wszystko jakoś pomalowane Dziś też szpachlowałem. Jutro biore się za malowanie areografem PoZdRaWiAm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 2 Października 2007 Autor Share Napisano 2 Października 2007 Model ukończony. Resztę zdjęc będzie można zobaczyc w GALERII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi