killerkk Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 To dobrze podpowiesz co i jak . Może jeszcze tego nie użuje, ale niektórzy robią szklane szyby jak oni to robią ??? (rozcinają szkło czy jak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 O tym to nie słyszałem. Ale w zestawie są szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Widziałem a może wiesz gdzie można tanio kupić trawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 W Holandii u dealera . A tak na poważenie to w zwykłym sklepie modelarskim, przynajmniej powinna być, a jak nie to na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 ...A może mi polecisz jakiej firmy figurki kupować??? Oczywiście 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Polak, jego produkty do dioram, typu trawa i jakies krzaczki. Co do ffigurek to praktycznie wszystkie firmy sa dobre, tylko podobn starsza tamiya jest slaba, ale na pewno w figurkach najlepszy jest dragon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 A wstawiałeś do galerii swojego Kubelwagena... Jeżeli tak podaj linka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Nie, nie dodawalem. Pewnie by sie cos znalazlo na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Ok... Masz pomysł na malowanie kubelwagena ( Jeden kolor ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Znalazłem coś takiego viewtopic.php?f=68&t=34277 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Malowań trochę jest. Farbki chyba masz na odwrocie pudełka, czyli szare, kolor schwarzgrau, albo piaskowe, afrika braun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Nom... Mam nadzieję że zrobię go przed końcem ferii, zakupie farby, materiały do zrbienia washa i może coś do dioramki... (chodź są strasznie drogie) A Dealer piszę się Diller I chciałbym wypróbować takie farby jutro o szesnastej dam ci nazwe ich... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 6 Lutego 2014 Autor Share Napisano 6 Lutego 2014 Te farby nazywają się The Army Painter warpaints... Kupiłem je sobie do Kubelwagena (jutro powiien być ) (Będę go malował na pustynię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi