elextronoid Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Czy może mi ktoś powiedzieć jak się robi spawy. Słyszałem że da się szpachlę ze strzykawki nakładać,ale czy to jest dobra metoda?Może są inne lepsze metody? Podpowiedzcie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Witaj, ja spawy robię tak skręcam wałki ze szpachli (dwu składnikowej),formuje spaw za pomocą albo ostrza nożyka albo przygotowaną do tego celu igłą od strzykawki,robiąc ślady (jak by nacięcia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elextronoid Napisano 5 Lutego 2014 Autor Share Napisano 5 Lutego 2014 Witaj,ja spawy robię tak skręcam wałki ze szpachli (dwu składnikowej),formuje spaw za pomocą albo ostrza nożyka albo przygotowaną do tego celu igłą od strzykawki,robiąc ślady (jak by nacięcia). A czy mogę do tego użyć szpachli tamiya nie jest dwu składnikowa ale się chyba nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 A czy mogę do tego użyć szpachli tamiya nie jest dwu składnikowa ale się chyba nadaje Raczej nie. Powinna być dwu składnikowa abyś mógł nią uformować spaw wtedy efekty będą zadowalające.Te zwykłe szpachle najlepiej się nadają do wypełniania ubytków.Na początek możesz nabyć taką dwuskładnikową z Wamodu.Ja posiadam taką bo potrzebowałem a u mnie w mieście w sklepie innej nie ma ale daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi