heroes1944 Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 to co w temacie był bym wdzięczny za odp bo jestem nowy mam dopiero 14 lat i zacząłem przygode z modelarstwem mając 13 lat więc prosze o wytrzymałość bloto będzie nakładane na model sd kfz 251 i sd kfz 303 opel blitz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Witaj! Sądzę, że najtańszym rozwiązaniem będzie przejrzenie tematów warsztatowych na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heroes1944 Napisano 6 Lutego 2014 Autor Share Napisano 6 Lutego 2014 dzięki mierzu znalalem ze wikol miesza się z sodą i barwi się akrylem widzialem to na blogu http://www.czakiczaki.blogspot.com ale dzięki chyba zrobie te bloto co mówilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 Widywałem tu już wiele błotnych porad...a nie przyszło nikomu doi głowy by jako błoto ( zwłaszacza niskobudżetowe) wykorzystać po prostu błoto. Zalecam dodania troche gliny dla wiekszej przyczepności i plastyczności błota . Jest tanie ,nie wymaga wiekszej obróbki,jest łatwe do likwidacji w razie niezadowalającego efektu i nie wymaga malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi