damian70n Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Witam ! Bardzo podoba mi się twój model . P.S. Poza silnikami dużo różni się wersja F od G ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 A kalkomanie ze smokiem są, bo czekaja właśnie na KH ;) Daz - będę pilnie obserwował Twoje roboty, bo idzie Ci świetnie ! Ja czekam na wersję "G" z Kitty. stakor1 - przy okazji zapytam : gdzie można nabyć te kalki ze Smokiem ? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 Kalki na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 Nie goni ale jakoś tak mam że jak już do czegoś siądę to lecę do przodu z tematem Kalki nakleiłem wszystkie, które producent przygotował, no chyba że jakaś mi umknęła bo jest ich sporo, i masz rację jeszcze nie ma pasków na dolnym stateczniku, ale to zostawiłem na później bo, moim zdaniem błąd producenta, nie zaznaczył tego w trakcie budowy że najlepiej najpierw nanieść kalki a później przykleić te "podpory" stateczników, bo teraz one przeszkadzają. Dolną gwiazdę naniosłem tak jak w instrukcji, no chyba że ktoś się walną w opisie modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 16 Marca 2014 Autor Share Napisano 16 Marca 2014 Zapraszam do galerii http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=42701 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi