Grappa Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Cześć są to moje dwa pierwsze modele więc prosiłbym o wyrozumiałość i słowa krytyki. Przepraszam za ilość zdjęć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Na początek odsyłam do szeregu tematów, znajdujących sie na tym forum pod tytułem: " obróbka plastiku ", " jak malować modele używając pędzli " itd. Modele, nie będę ukrywać są tragiczne. Linie łączenia elementów nie szlifowane. Farba za grubo nałożona, wręcz model został w niej utopiony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 większość z nas tak zaczynała przestrzegaj kilku złotych zasad a będziesz się rozwijał w dobrym kierunku nie śpiesz się dokładnie obrabiaj plastik np w miejscu łączenia dwóch elementów zęby nie było widać łączenia tam gdzie nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi