KędzioR_vo Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Udało mi się skończyć mojego ulubionego infiltratora Haqqislamu - Hunzę w wersji z granatnikiem, zwanego Pumą W związku z tym tradycyjnie wrzucam i tutaj kilka zdjęć tego małego żołnierza z gry bitewnej Infinity. Trochę zmieniłem mu broń i dodałem nieco pierdół, jak ulepiony śpiwór, maczeta itp, co można zobaczyć tu, tutaj lub tu ;) Skończony twardziel wygląda tak: Jak widać, to bydlak o ironicznym podejściu do życia ;) Tutaj można zagłosować: http://www.coolminiornot.com/355237 A tak wygląda z infiltracyjnymi ziomkami: Więcej fotek różnistych jak zwykle w albumie na Photobucket. PozdRawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Spoko figurki , jak z ceną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KędzioR_vo Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Cena za pojedynczego figsa ok. 30-35zł, zależy od sklepu Dwa w blisterkach kosztują nieco ponad 50zł, 4 w pudełku to koło stówki, a starter armijny (6 jednostek) ok. 140zł. IMO dobrze dopasowana do wysokiej jakości, zwłaszcza w porównaniu z nędzą, jaką serwuje GW i ich cenami w stylu 60zł za pojedynczego FailCasta ;) PozdRawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi