WujekSzymon. Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Witam, jako że to mój pierwszy post na tym forum chciałbym przywitać się z wszystkim użytkownikami Mam pytanie, jaka farbka będzie podobna (chodzi mi o kolor) do http://www.mojehobby.pl/products/1790-Chrome-Silver-FS17178-Gloss.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 W linku który podałeś, na dole strony są wymienione podobne produkty... Tamiya X-11 Chrome Silver, Humbrol 191 Chrome Silver Metallic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Tamiya chrome silver z trej firmy powinien być odpowiedni jak szukasz jeszcze jaśniejszej farby to weź vallejo chrome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi