Daz Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 Kolejny śmigłowiec, tym razem OH-6 Little bird w skali 1:48, od Academy. Modle był w wersji cywilnej, przeróbki polegały na wycięciu drzwi, dorobieniu uchwytów pod uzbrojenie, zrobieniu od podstaw uzbrojenia (wyrzutnie rakiet i karabin) oraz dorobienie osłon kabiny i uchwytów łopat i oczywiście lotniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 no ładnie, szybko ci idzie montowanie kolejnych śmiglaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 29 Maja 2014 Autor Share Napisano 29 Maja 2014 Ten to akurat stary projekt, budowany jeszcze w zimie, wcześniej był pomalowany na czarno, ale jakoś mi nie pasował więc go przebudowałem polakierowałem US Army Olive Drabe , dodałem parę elementów i jest Sam w sobie jest bardzo mały więc malowanie było na 30min ;) A jak Tobie idzie praca nad BlackHawkiem?? Bo już widzę że tylko łopaty dołożyć i prawie skończony i Seahawk na warsztat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 no ja mam małą przerwę bo córka ma teraz urodziny i co chwile ktoś przychodzi albo przyjeżdża, ale roboty tak jak mówisz zostało już nie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi