zablo1978 Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Witam. Chciałbym pokazać ostatnio pomalowaną figurkę, poproszę o opinie jeżeli moje wykonanie jest w miarę do pokazania, jeżeli tak to mogę ich więcej malować i pokazywać. Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zablo1978 Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2014 Witam. Dodałem podstawkę. Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zablo1978 Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2014 Witam. Jeżeli to nie problem to pozwolę sobie pokazać jak malowanie reszty figurek z tego zestawu. Na początek podkład firmy Citadel. Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zablo1978 Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2014 Czerwień na figurkach i koniach to Evil sunz scarlet i Ceramite white, niebieski to Macaragge blue firmy Citadel, koń to już Pactra A24. Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi