Palpir580 Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Witam po 4 miesiącach ciężkiej pracy oddaje Dafiacza 100% skończonego. Jako że jest to mój pierwszy model oddaje go w wersji salonowej ( czystej ). Mam nadzieję że spodoba wam się tak samo jak i mi ;) Miały być zdjęcia w plenerku ale niestety u mnie leje ;( Dziękuję za odwiedzenie mojej galeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz13 Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Pierwszy model ? O kur**, ładny lakier , no idealny poprostu i zrob wiecej zdjęć bo jest co ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Jak na pierwszy model fafik aż za ładny Planujesz jakąś naczepkę do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palpir580 Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2014 Jak na pierwszy model fafik aż za ładny Planujesz jakąś naczepkę do niego Tak planuję jakąś ładną chłodnie ;) i chciałbym zrobić orurowanie na górę z kogutami ale to jeszcze wszystko do przemyślenia . Dziękuję za miłe komentarze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 Piekny model, troche za malo fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi