konrad444 Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 Witam Modelarstwem zajmuję się mniej więcej od 5 roku życia. Kiedyś kleiłem wszystko co mi w łapy wpadło głównie skala 1/72, ale znalazło się i kilka cywili czy okrętów. Potem w wieku jakiś 7-8 lat dostałem na święta model T-34/76 w jedynej słusznej skali czyli 1/35 i od tamtej pory tak w tym grzebie. Zamieszczone tutaj modele są młodsze gdyż te starsze wylądowały na działce i tam leżakują. Modele starałem się ułożyć chronologicznie jednak nie jest to takie proste. PZ.Kpfw.II ausf.B Tamiya Stug III ausf.B Tamiya LWS Hobby Boss Humber Bronco SU-122 Tamiya model dla mnie mocno sentymentalny powstały z inicjatywy Marka Michalskiego i z jego pomocą M1132 Stryker Trumpeter Buffalo MPCV Bronco Sdkfz 7/2 Dragon A tu małe oderwanie od pancerki Bf-109 E3 Eduard 1/32 Gaz-233014 Meng Pz.Kpfw.IV ausf.B Dragon I jeszcze jedno oderwanie F4U-1A Tamiya 1/48 BTR-60PU Trumpeter Jeszcze nie dokończony T-62 Trumpeter Opel Blitz Tamiya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 Najładniejszy jest BTR ładna kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2014 Do kolekcji doszedł pick-up z działkiem ZU-23-2 od menga Tu galeria http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=44224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 10 Września 2014 Autor Share Napisano 10 Września 2014 Kolejny w kolekcji: Merkava Mk.3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilajoz Napisano 28 Października 2014 Share Napisano 28 Października 2014 Fajne cudenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi