jakub97 Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Witam poszukuję malowań do tej konkretnej wersji, chodzi mi bardziej o kamuflaże wielobarwne, czy jak to się tam mówi, bo w niemieckiej pancerce jestem żółtodziobem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPz Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Nadal aktualne? Mogę się ,,podzielić'' ciekawym zimowym, bo też mam zamiar go zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 3 Lipca 2014 Autor Share Napisano 3 Lipca 2014 Nadal, nadal. Możesz podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPz Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 oki, tylko znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi