RicoKaboom Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 Mój pierwszy model co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryn3k Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 Kalka na masce brzydko się pogięła, no i felgi widziałbym w czarnym macie Nie wiem czy te paski kalek na bokach bardziej nie szpecą niż pomagają. Ogólnie jednak fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RicoKaboom Napisano 2 Lipca 2014 Autor Share Napisano 2 Lipca 2014 Kalka na masce brzydko się pogięła, no i felgi widziałbym w czarnym macie Nie wiem czy te paski kalek na bokach bardziej nie szpecą niż pomagają. Ogólnie jednak fajnie wyszedł. Z kalką na masce bawiłem się 30min, bo albo odchodziła, albo nabierała powietrza pod spód. Odniosłem ogólne wrażenie, że nie pasowała do maski. Co do pasków to się zgodzę sam mam do nich mieszane uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 Sam jak chciałem położyć u siebie te kalki to była wielka tragedia, dlatego je sobie odpuściłem. Jak na pierwszy model to całkiem całkiem, rury wydechu trochę krzywo i kilka innych dupereli......... ale ja bym chciał żeby tak wyglądał mój pierwszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi