EDI Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam dostałem ostatnio model Dragona Brummbar z Zimmmeritem nr 6500. Modelik fajny ale w instrukcji pokazane są gąski do zamontowania na przodzie wanny i u góry na klapie silnika nie mam ich w pudle i co ciekawe na wykazie części też ich nie widzę jest 6 ogniw co i tak nie wystarcza na zamontowanie na górze . Czy ktoś może już sklejał albo ma taki model i może mi odpowiedzieć czy te gąski tam mają być czy to abstrakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Zapewne będzie to błąd instrukcji.Elementy których szukasz są na wyprasce Q o tu: http://www.mojehobby.pl/zdjecia/1/7/7/1706_1_dra6500_10.jpg Zapasowe gąsienice nie muszą być wszędzie (sam zdecyduj gdzie je chcesz).A klapa silnika jest z tyłu,z przodu natomiast jest transmisja i skrzynia biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EDI Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Zgadza się te ogniwa są czyli mam komplet. Dzięki za odpowiedz. Myślałem że ma ich być po prostu więc w pudle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Spójrz w instrukcji na stronę gdzie są przedstawione schematy malowań,tam masz zapasowe gąsienice tylko na płycie przedniej i tylko te kilka.Więc możesz i ty tak samo zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EDI Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Nie chce marudzić ale na to potrzebne jest 7 ogniw a w zestawie jest 6 tak czy siak coś muszę wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi