dd1968 Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Ostatnio stałem się posiadaczem czegoś takiego. Linie wypukłe. ogólnie jakość taka sobie. Istnieje możliwość wykonania w wersji A i B. Instrukcja jet dość czytelna , a kalki są naprawdę ładne.(sorki za brak fotek, ale padła mi bateria w foto ) Na plus należy dodać że w zestawie dodany jest squadron/signal poświęcony Sr-71. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 To jakas nowa edycja? Ja mam z połowy lat 90-tych i nie mam książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 22 Października 2007 Autor Share Napisano 22 Października 2007 Nie wiem czy to jest jakaś nowa edycja ale na pudełku jest informacja że zestaw zawiera monografię SR-71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi