STI22B Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Witam Kolegów i zapraszam do oglądania galerii z modelem PEUGEOT 405 Turbo 16 PIKES PEAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Super robota gratulacje ! To coś co się z tyłu przykleiło(spoiler) WYMIATA!! 1 ale.. dlaczego tył nie schodzi się z resztą budy?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STI22B Napisano 1 Września 2014 Autor Share Napisano 1 Września 2014 Pokrywa "maszynowni" została tylko nasunięta na resztę nadwozia, przez co lekko odstaje. Początkowo miałem ja wkleić na stałe, ale narazie postanowiłem tego nie robić. Pokrywa (jak wiadomo z wątku warsztatowego) jest wykonana z żywicy, więc grubość jej ścianek jest prawie 3 razy wieksza niż grubość reszty kasty zrobionej z plastiku. Prawdę mówiąc to nawet w wersji Dakarowej pokrywa pomimo tego, że też jest z plastiku lekko odstaje z prawej strony modelu...cóż jedyny pewny sposób to wklekjenie jej na stałe, ale na to zawsze jest czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi