STI22B Napisano 30 Sierpnia 2014 Napisano 30 Sierpnia 2014 Witam Kolegów i zapraszam do oglądania galerii z modelem PEUGEOT 405 Turbo 16 PIKES PEAK. Cytuj
czarny1986tychy Napisano 31 Sierpnia 2014 Napisano 31 Sierpnia 2014 Super robota gratulacje ! To coś co się z tyłu przykleiło(spoiler) WYMIATA!! 1 ale.. dlaczego tył nie schodzi się z resztą budy?? Pozdrawiam Cytuj
STI22B Napisano 1 Września 2014 Autor Napisano 1 Września 2014 Pokrywa "maszynowni" została tylko nasunięta na resztę nadwozia, przez co lekko odstaje. Początkowo miałem ja wkleić na stałe, ale narazie postanowiłem tego nie robić. Pokrywa (jak wiadomo z wątku warsztatowego) jest wykonana z żywicy, więc grubość jej ścianek jest prawie 3 razy wieksza niż grubość reszty kasty zrobionej z plastiku. Prawdę mówiąc to nawet w wersji Dakarowej pokrywa pomimo tego, że też jest z plastiku lekko odstaje z prawej strony modelu...cóż jedyny pewny sposób to wklekjenie jej na stałe, ale na to zawsze jest czas. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi