czajav13 Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Jestem początkującym modelarzem i kupiłem model Su-20, w którym jest malowanie kilkukolorowe. Chciałbym pomalować go kolorem srebrnym, bo nie chcę zepsuć kamuflażu, ale nie wiem jaką farbką i jak? Czy ktoś mógłby podesłać zdjęcie samolotu i nazwę najlepszej farbki? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 a w google grafice próbowałeś wpisac Su-20 ? niby proste..... a farbek to tyle opinii co modelarzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czajav13 Napisano 4 Października 2014 Autor Share Napisano 4 Października 2014 dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi