SzymczaS Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Witam,mam pytanie,otóż dzisiaj zakupiłem model Dragona: I pytanie: jakie farby Humbrol są potrzebne do wykonania tego maskowania?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymczaS Napisano 5 Października 2014 Autor Share Napisano 5 Października 2014 Podbijam Czy może mi ktoś pomóc z tymi farbami? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marb1208 Napisano 5 Października 2014 Share Napisano 5 Października 2014 W instrukcji masz podane kolory, znajdź do nich odpowiedniki Humbrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monia_2012 Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi