oltrans Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 Witam przedstawiam wam mój kolejny model. Tym razem to bmw 507 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koju99 Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Wszystko fajnie , ale elementy typu zderzaki,klamki itd. mogłeś pomalować na srebrno albo pochromować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 18 Października 2014 Autor Share Napisano 18 Października 2014 Od początku miałem zamysł aby zlikwidować chromy chciałem aby było nie typowo i takie połączenie podoba mi się bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koju99 Napisano 19 Października 2014 Share Napisano 19 Października 2014 Każdy ma inny gust ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi6661 Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Fajne autko, jak dla mnie dziwnie osiadł lakier na tyle, jest nierówny, ma jakieś paprochy, nie ma washa i słabo się błyszczy. Może spróbuj jakiejś polerki, efekt całego auta będzie o niebo lepszy Ramki lamp przednich też jakby nie do końca pokryte farbą, wg mnie jest jeszcze do dopieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 31 Października 2014 Autor Share Napisano 31 Października 2014 Dzięki Rzeczywiście lakier na tyle jest nieco brzydki będę próbował to wypolerować Niektóre niedopracowne detale można ujrzeć dopiero po wpatrzeniu się w zdjęcie Także jak skończę walec biorę się za poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi