Lucider Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 Witam. Ostatnio ''znalazłem'' na strychu uszkodzonego tygrysa od heng longa i postanowiłem go odrestaurować Mechanizm obrotu wieży który był uszkodzony już zamówiony, czas zabrać się za skorupkę. Kamuflaż wybrałem taki: Bazę mam zamiar pomalować pędzelkiem. Ciemniejsze łaty mają łagodne przejścia a więc będę musiał użyć farby w sprayu, ponieważ nie posiadam aerografu. Czy mógłby mi ktoś polecić farby zbliżone kolorystycznie do tych na zdjęciu? Przekopałem kilka tematów o tygrysach ale nie znalazłem ''mojego'' malowania.Z góry dzięki. P.S. Przeglądając forum zauważyłem że większość zaawansowanych modelarzy używa do swoich modeli czołgów kupę blaszek, dodatkowych części itp. Istnieje jakiś sklep internetowy z częściami do modeli w różnych skalach? W mojej okolicy mam tylko jeden sklep modelarski i nie sprzedają tam oddzielnych części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi