Chwat Napisano 11 Listopada 2014 Napisano 11 Listopada 2014 Witam, Oto ukończona Merkava po dłuuuugiej przerwie od modelarstwa. Pierwszy raz wykonałem wash, ocena należy do Was ;) Wykonane prace: Podkład - Mr. Surfacer 1000 Kolor - Humbrol 84 Wash - Mig US Modern Vehicles Kurz - Mig Light Dust Odpryski - Czarna Pactra Druciana lina wygrzebana z mojego modelarskiego magazynu ;) Pozdrawiam Cytuj
SAW Napisano 11 Listopada 2014 Napisano 11 Listopada 2014 Świetny maluch...moja ulubiona skala. Pozdrawiam Cytuj
imek46 Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 Model ładnie i czysto sklejony, ale po za okopceniami wydechu (wg mnie za dużymi) to tego washa wcale nie widać. Cytuj
Chwat Napisano 13 Listopada 2014 Autor Napisano 13 Listopada 2014 Dzięki ;) Wg mnie okopcenia też za duże mi wyszły, ale już nie miałem jak tego cofnąć. Co do washa mógł zostać zasłonięty kurzem, a gdzie nie gdzie sam usunąłem nadmiar gdyż model wydawał mi się za bardzo zwashowany. To był mój pierwszy wash więc muszę dojść do wprawy. Pozdrawiam ;) Cytuj
imek46 Napisano 13 Listopada 2014 Napisano 13 Listopada 2014 Spróbuj zamaskować te okopcenia suchym pędzlem w kolorze kamo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi