Chwat Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 Witam, Oto ukończona Merkava po dłuuuugiej przerwie od modelarstwa. Pierwszy raz wykonałem wash, ocena należy do Was ;) Wykonane prace: Podkład - Mr. Surfacer 1000 Kolor - Humbrol 84 Wash - Mig US Modern Vehicles Kurz - Mig Light Dust Odpryski - Czarna Pactra Druciana lina wygrzebana z mojego modelarskiego magazynu ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 11 Listopada 2014 Share Napisano 11 Listopada 2014 Świetny maluch...moja ulubiona skala. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 12 Listopada 2014 Share Napisano 12 Listopada 2014 Model ładnie i czysto sklejony, ale po za okopceniami wydechu (wg mnie za dużymi) to tego washa wcale nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwat Napisano 13 Listopada 2014 Autor Share Napisano 13 Listopada 2014 Dzięki ;) Wg mnie okopcenia też za duże mi wyszły, ale już nie miałem jak tego cofnąć. Co do washa mógł zostać zasłonięty kurzem, a gdzie nie gdzie sam usunąłem nadmiar gdyż model wydawał mi się za bardzo zwashowany. To był mój pierwszy wash więc muszę dojść do wprawy. Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 13 Listopada 2014 Share Napisano 13 Listopada 2014 Spróbuj zamaskować te okopcenia suchym pędzlem w kolorze kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi