uri9 Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 WITAM MAM DO ZAPREZENTOWANIA P-38J JEST TO MÓJ DRUGI W ŻYCIU P-38 PIERWSZY POWSTAŁ GDY MIAŁEM 14 LAT Z ZESTAWU MATCHBOX KTÓRY ZAKUPIŁEM W SKŁADNICY HARCERSKIEJ BYŁ TO NAPRAWĘ NA TAMTE LATA SUPER MODEL OBECNY TEZ CIESZY OKO ALE NIE MI TO OCENIAĆ NIE JESTEM MODELARZEM JAK INNI KTÓRZY ROBIĄ NAPRAWDĘ SUPER MODELE ALE CÓŻ NIE MAM NAWET WARUNKÓW NA WYKONYWANIE PERFEKCYJNYCH MODELI ZAPRASZAM DO KRYTYKI jpg images how to do a screen shot image hosting 10mb limit uploading pictures image upload click image upload how do i print screen pic host Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uri9 Napisano 15 Listopada 2014 Autor Share Napisano 15 Listopada 2014 OCZYWIŚCIE JEST TO SKALA 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Podoba mi się . Wiesz do wykonania "super modelu " nie potrzeba specjalnych warunków potrzeba CHĘCI . Model jest poprawnie wykonany ale jak byś poprzeglądał trochę forum nie popełnił byś błędu np. z kalkami ( błyszczą się) itp. I nie rozumiem dlaczego krzyczysz pisząc posty? Caps Ci sie zaciął czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi