Gaweł Napisano 19 Listopada 2014 Share Napisano 19 Listopada 2014 Witam, chciałbym się z wszystkimi przywitać jako nowy użytkownik. Do galerii wrzucam zdjęcia(przepraszam z góry za jakość niektórych z nich ale miałem problemy z aparatem) mojego pierwszego modelu ukończonego wczoraj, jest to tak jak w tytule BMW M3 DTM. Podczas składania uświadomiłem sobie, że chyba nie był to najtrafniejszy wybór na pierwszy raz ale jak się coś zaczyna to trzeba to skończyć, niestety na kupno aerografu zdecydowałem się dopiero pod koniec prac więc sporo rzeczy było malowanych pędzlem. Oczywiście wyszło sporo baboli ale to już dojrzycie sami na zdjęciach więc zapraszam do oglądania a następny model prawdopodobnie już umieszczę w warsztacie. Pozdrawiam i czekam na rady/opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubapmi Napisano 19 Listopada 2014 Share Napisano 19 Listopada 2014 Jako sam model wygląda ciekawie. Sam kiedyś się nad nim zastanawiałem. Mimo wszystko w oczy 'kują' tylne światła... jakoś tak pstre jak całe na czerwono.. Ja osobiście nie mam aerografu i zamiast malować pędzelkami maluję sprayem, zawsze lepiej to wygląda niż pędzelkami. Pozdrawiam i życzę powodzenia przy następnym projekcie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 Jakoś nie mogłem się przemóc do tego modelu jak wybierałem co sklejać kolejne. Dlatego leży na magazynie. Światła tylne faktycznie kiepsko wyszły. Ale model w całości prezentuje się całkiem całkiem. Co kolejne? Wrzuć warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaweł Napisano 26 Listopada 2014 Autor Share Napisano 26 Listopada 2014 Faktycznie za świateł jestem średnio zadowolony, na szczęście na żywo wyglądają lepiej (przebijają się kontury wnętrza lampy). Dzisiaj zakupiłem imprezę wrc z monte carlo 98' więc zapewne na dniach ruszę z warsztatem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 26 Listopada 2014 Share Napisano 26 Listopada 2014 Witam. No to już czekam na warsztat Imprezy bo to mój ukochany model.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi