Pibrac Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Witam. Chciałem go mieć a wymęczył mnie tak, że mam go serdecznie dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Żadkość na forach...mój od dwóch lat spoczywa w pudle w 2/3 rozgrzebany. Co do dawania w kość to nie jest tak źle - bywawło gorzej z RPMemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 RPM ma dwa oblicza- pierwsze to ciekawe i rzadkie ,czasem nawet jedyne na rynku,modele ale.... tu drugie oblicze- katorga ze sklejeniem. modele mają ogromny potencjał ale miesiącami trzeba je poprawiać. Tym bardziej gratuluję ciekawego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi