Tomasz1985 Napisano 15 Stycznia 2015 Share Napisano 15 Stycznia 2015 Chciałbym się dowiedzieć jak pomalować czołg?? Chodzi mi o kolejność. Czy malować elementy przed sklejeniem, czy malować juz całość?? Nie wiem jak mam sie za to zabrać. Dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Stycznia 2015 Share Napisano 15 Stycznia 2015 Poczytać forum ( wątki warsztatowe). Generalnie pytanie zasadnicze: jak malujesz pędzlem, czy aerografem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz1985 Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2015 Maluje pędzlem farbami akrylowymi pectra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Stycznia 2015 Share Napisano 15 Stycznia 2015 No to mniejsze detale maluj jeszcze w ramkach, a po ich wycięciu popraw je. Jak malujesz Pactrami to rozcieńcz ją wodą i maluj kilka wartsw ( większe gabayrtowo części). Jak pomalujesz kilka cienkich warstw, to nie będzie zacieków a farba ta idealnie nadaje się pod pędzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi