Daz Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Witam Taka malutka diorama ze snajperem w środowisku pustynnym - skala 1:35 - wszystko robione od podstaw, łącznie z bronią, gdzie bazą był niemiecki Mauser z WW2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Fajna praca.Podoba mi się wykonanie terenu oraz kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 29 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2015 Najwięcej pracy było właśnie z kamo, dopiero za czwartym podejściem doboru materiałów udało się uzyskać zadowalający efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 fajnie to wygląda, gdzie ty trzymasz te wszystkie modele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 29 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2015 już brakuje mi miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 30 Stycznia 2015 Share Napisano 30 Stycznia 2015 Taka malutka diorama więc nie ten dział :] i dlaczemu w galerii skoro nie jest jeszcze skończona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2015 Taka malutka diorama więc nie ten dział :] i dlaczemu w galerii skoro nie jest jeszcze skończona? wydaje mi się ze skończona, co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 30 Stycznia 2015 Share Napisano 30 Stycznia 2015 niepomalowaną podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi