Hamman Napisano 30 Stycznia 2015 Share Napisano 30 Stycznia 2015 Panowie potrzebuję kilku porad. Planuję, planuję i planuję zakup Scania R620 "Blue Shark" i teraz pytania: - jak ze składalnością tego modelu - czy jeśli go przemaluję na kolor Tamiya TS-92 Metallic Orange to będzie to znośny kolor - i czy są gdzieś jakieś dodatki to tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2015 Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabia_sebastian054 Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 ja sklejam go rama jest bez błędów sklejam silni to sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 ja w 95% mam już model skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabia_sebastian054 Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 ach to sa potem jakieś błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=88&t=47629 tu masz link do warszatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi