MATPlayGame Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Z góry przepraszam za jakość i zapraszam do oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Powiem tak. Dobrze, że go skleiłeś i tu plusy tego modelu się kończą. Bierzesz się za ślady eksploatacji a nie umiesz dobrze pomalować reflektorów przednich. Jeśli już to kolory ich są zdecydowanie nie te, a tyle są w ogóle nie pomalowane. Wnętrze w Bradleyu nie jest białe tylko seledynowe. Nie zaszpachlowane dziury na tylnej płycie. Nie pomalowane koła jezdne. Z tego co widzę to na razie tyle. Moja rada jest taka, najpierw naucz się dobrze model sklejać a na całą resztę przyjdzie jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATPlayGame Napisano 1 Lutego 2015 Autor Share Napisano 1 Lutego 2015 Przestudiowałem dokładnie instrukcję, zdjęcia Bradleyów i Twoją wypowiedź i tak : koła pomalowałem na kolor Olive Drab :P, dziury w tylnej płycie tak "mają zostać", reflektory pomaluję na odpowiedni kolor a wnętrze już niestety musi zostać :/ dodam jeszcze że to mój 3 model w życiu i dopiero się uczę, za wszystkie uwagi dziękuję i postaram się popracować nad tym w następnym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Mi chodzi o bandaże kół, które są gumowe. Wszystko okej i nie neguję tego że to twój trzeci model. Ale skoro wrzuciłeś temat i poddałeś ocenie ten model, to ja się wypowiedziałem. Jeszcze przyjrzyj się dobrze na zdjęciach jakiego koloru są szkła peryskopów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi