Yuan Napisano 18 Lutego 2015 Autor Share Napisano 18 Lutego 2015 Taki urok chyba tego malowania, że niewiele widać :P. Trochę się boję, że jak uwydatnię detale to wyjdzie sztucznie... No ale nic, spróbuję pewnie na jakieś małej powierzchni, najwyżej się to zamaluje znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuan Napisano 20 Lutego 2015 Autor Share Napisano 20 Lutego 2015 Operacja zakończona (jak sądzę) powodzeniem Before-after. W świetle dziennym widać ładnie różnice . Ta szara plama to jakieś odbicie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuan Napisano 20 Marca 2015 Autor Share Napisano 20 Marca 2015 Prace "nieco" zwolniły ze względu na chorobę i natłok rzeczy na uczelni, ale jakoś powoli wracam do życia. Skończyłem dry-brushować samolot i brnę dalej z uzbrojeniem i podwoziem. Pomalowałem, przybrudziłem jak umiałem opony i spróbowałem swoich sił w washu. Zostało to posklejać do kupy i wkleić jak wyschnie. Moje pracę nad uzbrojeniem w zasadzie dobiegają końca, wrzucę pewnie po weekendzie zdjęcia skończonego luku bombowego, a póki co efekty kilkukrotnych zmagań z dwukolorowymi bombami... Zostawię to już jak jest, tylko tę z lewej wyczyściłem, pomalowałem na zielono i tym razem po prostu zanurzyłem końcówkę w żółtej farbie. Schnie to sobie "głową" w dół i zapowiada się nie najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi