duju69 Napisano 1 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2015 Ja właśnie zamówiłem wloty żywiczne, troche roboty z wklejeniem ich było ale lepsze to niż szpachlowanie i co gorsza szlifowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 4 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2015 Witam Całość samolotu została posklejana oraz poszpachlowana. Odtworzyłem też linie podziałowe oraz ogólnie detale które znikły podczas szlifowania. Poprzyklejałem wszystkie detale, anteny itp. Na koniec zamaskowałem silniki, wloty przedziały z awioniką oraz kokpit. Ogólnie wnioski są takie że ogólnie model wykonany jest całkiem dokładnie i większość elementów jak do tej pory pasuje, nie ma znowu tak dożo szpachlowania (wbrew opinią jakie czytałem na temat tego modelu). Jak wszytko pójdzie ok, to dzisiaj powinienem zacząć nakładanie podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi