szymon235 Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 witam chciałbym zasięgnąć wiedzy profesjonalistów jaki aero najlepiej nadaje się do malowania modeli ciężarówek w skali 1/24 jakie byście polecili lub jakie używacie do dużych powierzchni a drugie moje pytanie to temat farb co powiecie na temat takiego zestawu ? http://www.tronderfrim.no/hobbymaling-og-airbrush/vallejo/vallejo-acryl-airbrushmaling/16-colour-set/vallejo-model-air-basic-colors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Profesionalistą nie jestem, osobiście używam aero z dysza 0.3 mm i wydaje mi się ok. do drobiazgów 0.2 różnica niby mała a jednak(nie zalewa farba), co do farbek nie wypowiadam sie bo nie miałem z nimi do czynienia, używam Tamiya akryl, czasem Revell i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi