SzymczaS Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Witam,mam pytanie. Czy lakier matowy w sprayu do samochodu może być użyty do modeli do zmatowienia Sidoluxu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Na Twoim mejscu nie próbowałbym. Takie lakiery z reguły są na bazie jakiegoś rozpuszczalnika, może Ci zepsuć model. Lepiej kup jakiś typowo modelarski, Vallejo, Microscale albo Model Master. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymczaS Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Szukałem lakieru matowego w sklepach modelarskich,ale ceny są kosmiczne. Nie ma jakichś tańszych zamienników? Może jakiś specjalny lakier samochodowy bez dodatku rozpuszczalnika dałoby się kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Microscale, Model Master, Vallejo Myślę, że nie ma co się bawić jakimiś samochodowymi, ceny tych nie są takie złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi