artellos Napisano 25 Kwietnia 2015 Share Napisano 25 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 25 Kwietnia 2015 Share Napisano 25 Kwietnia 2015 Hmmm... delikatnie to ujmując rozumiem ze pomyliłeś "warsztat" z " galerie" . Spoko przy pomocy Kolegów z forum da rade zrobić z tego niezłą dioramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2015 Mam rozumieć, że nadaje się do poprawy lub przeróbki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 25 Kwietnia 2015 Share Napisano 25 Kwietnia 2015 Wyciągasz właściwe wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2015 Jutro poprawię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 25 Kwietnia 2015 Share Napisano 25 Kwietnia 2015 W jeden dzień się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Możecie mi podpowiedzieć, co mam poprawić, bo za bardzo nie łapię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Przede wszystkim wszystkie elementy musza byc pomalowane, ścianki zaszpachlowane itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Rozklej to wszystko i starannie posklejaj na nowo. Czołg jak potraktujesz washem i suchym pędzlem ujdzie, figurki już nie ( do przemalowania ). Wywal te studnie bo jest TRAGICZNIE ( niedokładnie) sklejona. Kup więcej farb - białą i czarna możesz rozjaśniać i przyciemniać kolory - bo z tego co widać to masz ich za mało co powoduje strasznie monotonna kolorystykę. Koncepcja jest fajna ale wykonanie już nie bardzo ( gonili Cie czy jak? ). Załóż watek warsztatowy i nie spiesz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2015 Nie zakładałem wątku w warsztacie, bo może Administratorzy przesuną go. Pociągnąłem czołg washem. Robiłem to pierwszy raz. Czekam na podpowiedzi...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 29 Kwietnia 2015 Share Napisano 29 Kwietnia 2015 Lepiej wygląda, następnym razem staraj się wycierać wasch - powierzchnie pionowe od góry do dołu, płaskie od przodu pojazdu do tylu. Wywal ta "antenę" i tego manekina z wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi