S.I.C.K Napisano 10 Czerwca 2015 Share Napisano 10 Czerwca 2015 Witam. Poszukuję dokumentacji na temat IŁ-2M/2M3. Za wszelką pomoc z góry dziękuję. Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 10 Czerwca 2015 Share Napisano 10 Czerwca 2015 Coś znajdziesz: http://www.airwar.ru/other/draw_aw.html Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 11 Czerwca 2015 Share Napisano 11 Czerwca 2015 Mam dwa czasopisma w ".pdf": -TBiU 10-Samolot.szturmowy_Il-2 -Monografie Lotnicze nr22 - Ilyushin IL-2 & IL-10 Jak Ci się przyda, to daj znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.I.C.K Napisano 11 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2015 KRYSTEK dziękuje za link na pewno się przyda. artellos Wysłałem prywatną wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 11 Czerwca 2015 Share Napisano 11 Czerwca 2015 Wysłałem Ci oba pisma e-mailem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi