homersimson1 Napisano 9 Sierpnia 2015 Share Napisano 9 Sierpnia 2015 Witam wszystkich:) Może moje pytanie zabrzmi idiotycznie. Nabyłem taki oto kompresor w jaki sposób mam podpiąć do niego aerograf??Przy manometrze z reduktorem jest taka dziwna końcówka i nie wiem co będzie potrzebne, żeby pod to podpiąć aerograf? Jest też pod wyłącznikiem ciśnieniowym takie jakby złote wejście ale wątpię żeby to tam trzeba było podpiąć? zdjęcia poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avemark Napisano 9 Sierpnia 2015 Share Napisano 9 Sierpnia 2015 Na wyjściu z reduktora jest odcięty biały wężyk , należy go wyjąc , naciskając niebieski pierścień końcówki. Końcówka tego typu działa samozaciskowo .Jeśli masz inny wężyk od areografu konieczna będzie wymiana końcówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homersimson1 Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2015 Dziękuję Bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi