Paweł Czarnocki Napisano 27 Maja 2006 Autor Share Napisano 27 Maja 2006 Aż się spociła wieża, taki jej wycisk dałeś. Musiałem ją umyć. Te diabelne paproszki Gołym okiem ich bardzo nie widać a na fotkach wyglądają jak cegły !! Wyłażą z modelu czy co? Musiałem umyć pod kranem. Krople lepiej wyglądają niż pyłki i śmietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 3 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2006 Troszkę psiknąłem wieżę. Malowałem inny czołg kolorem bazowym (ale to jest top sikret jaki to radziecki czołg lekki). Zostało mi troszkę farbki w aerku więc popsikałem wieżyczkę do Pattona. I dobrze się stało bo powyłaziły pyłki i babole, które trzeba będzie usunąć. Użyję do tego celu ściernego papieru speszal edyszyn for modellers czołging. Jeszcze "szmatę" muszę poprawić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 18 Czerwca 2006 Share Napisano 18 Czerwca 2006 jaki top secret Toż to z T-60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 Model został skończony, chociaż relacji nie doprowadziłeś do końca, a ja czekam na jedną rzecz - malowanie kół. Mógłyś napisać, jak to robisz? Aerografem wszystko, a później bandaże pędzelkiem? Czy jakoś inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi