Marek Świderski Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 http://www.neomega-resin.com/tornado.htm czy miał ktoś z tymi zestawami do czynienia? Pytam konkretnie więc proszę nie pisać "słyszałem","podobno" itp. Pytanie kieruję do osób, które miały to w reku/dotykały/oglądały/używały/używają/posiadają/* niepotrzebne skreślić. Chodzi mi głównie o dokładność wykonania, "pasowalność" do modelu. Wiem, że są drogie, wiem że nieosiągalne w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Ja mam do MiGa-29 w 1;72 i szczerze powiem, że zestaw jest taki sobie. Do modelu pasuje jak najbardziej tylko jakiść średnia. Niewiem jak inne zestawy się mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 25 Listopada 2007 Autor Share Napisano 25 Listopada 2007 Dzięki za info, ciekawe jak mają się zestawy do skali 1:48, z dostępnych zdjęć mało można się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2007 Share Napisano 25 Listopada 2007 Obserwując wykonane modele z użyciem tych zestawów na obcych forach i galeriach oraz opiniach o nich, podobno są to bardzo dobre zestawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi