Wiktak Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 Witam! Dziś zaczynam moją konkursową relacje z tym modelikiem: In-BOX: Między innymi będe się opierał na tej stronie(zdjęciach): http://www.aviation-history.com/vought/f4u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhol Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 O sam niedawno go skończyłem:) Z ciekawością będę obserwował Twoje postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 1 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2007 Oto wypociny wczorajszego wieczoru: I drabinka robiona w wolnej chwili: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 Śliczny model , szkoda tylko ze juz skończyłem z lotnictwem na rzecz pojazdow cywilnych głownie ciężarowek . Bardzo dokładnie pomalowane wnętrze . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 1 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2007 Dziękuję za komentarz. Z tym kokpitem bawiłem się ponad godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 Kokpit całkiem całkiem . Można by go trochę przybrudzić . A co do silnika i drabinki są zalane farbą . Wrzuć je do kreta i pomaluj jeszcze raz. Malujesz pędzlem ?? Jeśli tak to staraj się nakładać cienkie warstwy farby . Lepiej jest położyć kilak cienkich warstw farby niż dwie grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 1 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2007 To nie rozlana farba tylko tak cyna zaschła , nie jestem zbyt dobry w lutowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 To nie rozlana farba tylko tak cyna zaschła , nie jestem zbyt dobry w lutowaniu To warto to poprawić i wyjdzie fajny model. Silnik też lutowałeś? Na połówkach kadłuba ( miejsca pomalowane ) widać " paprochy " warto je przeszlifować i pomalować te miejsca jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 1 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2007 Nie silnika nie lutowałem , paprochy już usunałem. Oto kolejne fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 Jak usunąłeś to dobrze. Szkoda , że nie poprawiłeś silnika bo był zalany farbą . Teraz , gdy już połączyłeś połówki kadłuba czeka cię pewnie szpachlowanie i zalewanie linii łączenie połówek kadłuba CA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 2 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi