Sklejacz001 Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) Witam serdecznie. O to mój kolejny warszatat. Model wykonałem prosto z pudełka,jest czysto relaksacyjny. Jagdpanzer IV L/70 (V) z 13.Pz.Div. Węgry 1945. O samym składaniu modelu na piszę że było parę nieprzyjemnych mometów. Ten model nie jest taki jak Pantery i Jagdpanthery z Dragon-a które są niesamowite. Ale da sie go złozyć i pomalowac w jakis fajny kamuflaż. Edytowane 8 Listopada 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jejfan1 Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Chyba nie ten dział? Poza tym: -mogłeś pomalować: bandaże, gąsienice i inne szpargały, -wash? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklejacz001 Napisano 8 Listopada 2015 Autor Share Napisano 8 Listopada 2015 Jak nie. Przeciez to warsztat a sam model jest jeszcze nie skonczony.LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jejfan1 Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Witam serdecznie. O to mój kolejny warszatat. Model wykonałem prosto z pudełka,jest czysto relaksacyjny. O samym składaniu modelu na piszę że było parę nieprzyjemnych mometów. Wybacz kolego, ale tak to trochę zabrzmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklejacz001 Napisano 9 Listopada 2015 Autor Share Napisano 9 Listopada 2015 To już nie moja wina że tak to odebrałeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi